Ивайло от Фермата започва в Лондон с миене на чаши. След

...
Ивайло от Фермата започва в Лондон с миене на чаши. След
Коментари Харесай

Ивайло от „Фермата“: Няма мъж, който да не е повишавал тон на жена

Ивайло от " Фермата "  започва в Лондон с миене на чаши. След това става барман в пъб, а последните няколко години е управител на питейни заведения и е управлявал даже заведение на Юсеин Болт. Ивайло Герасимов се дефинира като благополучен човек. Той е най-новият участник, който напусна фермата и то не без скандал.

„ Моите близки споделиха, че е подобаващ миг да напусна предаването, защото към този момент съм им липсвал много “, показа той в „ Тази неделя “ по bTV.

Екшън във " Фермата ": Ивайло към Ваня: Можеш да вървиш да се гръмнеш

„ Моята брачна половинка нямаше самообладание да се прибера. “

Той усеща, че от самото начало е бил същински и в нито един миг не е изневерил на себе си. По време на предаването той се държа по метод, който доста фенове дефинираха като неприемлив. Това докара даже до тъжби в Съвет за електронни медии.

„ Хората не трябва да не помнят, че гледат телевизия “, сподели Ивайло. „ Това е един артикул, който се прави целеустремено, с цел да носи на феновете развлечение. Това, което се случва, е много хиперболизирано и се сортират определени моменти “, посочи той.

Ивайло Герасимов не се пробва да се пази и не вижда потребност да го прави. Според него насилието е извънредно във всякаква форма – както против дами, по този начин и против мъже. Тук обаче става въпрос за нещо напълно друго, съгласно него.

„ Бих споделил на Ваня, че и двамата допуснахме неточности – от време на време аз по-големи, от време на време тя по-големи “, сподели той. „ Направихме неща, които не биваше да вършим и в случай че съм я засегнал по някакъв метод, скърбя “, акцентира той.

Той призна, че и преди е повишавал звук на жена. Според него няма мъж, който в никакъв случай да не го е правил. Въпреки това като цяло мисли, че е балансиран и в никакъв случай не прекалява.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР